Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in C:\Inetpub\vhosts\frigoteknika.com\httpdocs\wp-includes\functions.php on line 3668
Frigoteknika | МАКСИ
stay
cool!

МАКСИ

Полици и позадини обложени со ПВЦ, предност за инсталација на вентил за фреонот.

MAXi

MAXi Fresh

MAXi Meat

MeatCheeseMilkFruitVegetable

Вертикална витрина за млечни продукти и сувомеснати производи, месо и овошjе

Опсег на температура [°C] +4…+8
Систем за ладење НАДВОРЕШЕН
ABS странични панели или калено стакло
Ролетни
Т5 светла под полиците
Метални решетки

 1. Висина: 2050 мм
 2. Длабочина: 758 мм
 3. Должина: 1250 – 1875 – 2500 – 3750 -…++ комбинации

Вклучено во стандардната опрема на модулот:

 • Основна структура на кабинетот и стандарден испарувач
 • Полици со ценовници и конзоли (обложени со PVC)
 • Еден ред на неонки Т8 со механички трансформатор и стартер
 • Dixe digital контролор или LAE Electronics со 2 сонди
 • Рачни ролетни со сопирачки (забавено затворање)
 • Шприц вентил R404A TE S2 Danfoss
 • Пластичен S-Shiphone за сушење на вода
 • Горна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Долна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Пластичен браник на долните позиции
 • ФМИ & ЕМИ испарувач 230мм

По избор

 • Т5 светилки на полиците
 • Метални граничници

MAXi

MAXi Fresh

MAXi Meat