Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in C:\Inetpub\vhosts\frigoteknika.com\httpdocs\wp-includes\functions.php on line 3668
Frigoteknika | Мини Ипсилон
stay
cool!

Мини Ипсилон

Вертикална витрина за млечни продукти и колбаси, месо и овошје

mini YPSILON

MeatCheeseMilkFruitVegetable

Вертикална витрина за млечни продукти и колбаси, месо и овошjе

Опсег на температура [°C] +4…+8
Систем за ладење НАДВОРЕШЕН
ABS странични панели или калено стакло
Ролетни
Т5 светла под полиците
Метални решетки

 1. Height: 1600 mm
 2. Depth: 929 mm
 3. Length: 1250 – 1875 – 2500 – 3750 -…++ combination

Вклучено во стандардната опрема на модулот:

 • Основна структура на витрината и стандарден испарувач
 • Полици со ценовници и конзоли (обложени со PVC)
 • Еден ред на неонки Т8 со механички трансформатор и стартер
 • Dixe digitall контролор или LAE Electronics со 2 сонди
 • Рачни ролетни со сопирачки (забавено затворање)
 • Шприц вентил R404A TE S2 Danfoss
 • Пластичен S-Shiphone за одвод на вода
 • Горна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Долна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Пластичен браник на долните позиции
 • ФМИ & ЕМИ испарувач 230мм

По избор

 • Т5 светилки на полиците
 • Метални граничници

mini YPSILON